www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

En vecka.

Denna veckan har vart bra, otroligt bra.
Jag har under denna underbara vecka hängt lite i Blekinge tillsammans med Albin + familj. Jätte dålig täckning, tyvärr. Vilket som är anledningen till att inga inlägg har dykt upp. Men vi  Var på stränderna runt omkring i Blekinge. Sjukt fint faktiskt. Vi drog en sväng till Öland tillsammans med dem också. Jag och Albin Tältade vid stranden. 
Första natten var det något sjukt fin solnedgång och jag ångrade över hela mitt hjärta att kameran inte var nedplockad i min resväska. Så idag blir det iphonebilder, tyvärr.
När solen gått ner satt vi utanför tältet på stolarna i sanden, lampor tända och kollade på himlen tills klockan 4 på natten. Mysigt med allt  pratande och höra vågorna. 

Jag själv Kom hem igår och då träffade jag Erica, körde moppen till ett annat samhälle där Oljelampan på moppen började lysa. Fick stanna men efter en stund kom några och hjälpte oss. Galet tacksam. 

Men i alla fall är jag hemma tills på torsdag och då mina vänner, åker jag till Danmark tillsammans med min familj + Albin. 
(Enda bilden jag har från Blekinge är bild Numbero 1) 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!