www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Förhållande - för enligt mig är de bättre.

 

Satt i sådana djupa tankar och gick igenom gamla minnen i mitt huvud. Jag känner mig själv för väl – jag är sjukt emotionell. Det finns tankar som kan poppa upp sent in på nätterna när sömnen inte vill samarbeta. Man tänker tillbaka på saker man gjort – och saker man kunde ha gjort bättre. Det är sådana tankar som kan få en att känna sig tom inombords, och väldigt ensam.

Dessa tankar var något jag fick ganska mycket av efter att det tog slut med mitt ex. Jag var förtvivlad och fullt inställd på att jag aldrig skulle kunna återhämta mig. För hur ska du kunna släppa någon som betytt allt för dig? Jag levde i en drömvärld där jag för första gången faktiskt fick han som jag ville ha. Jag uppskattade detta som fan och visade det gång på gång med att göra små fina gester. Saker som spontan middagar, små presenter och fina sms om hur överväldigad min kärlek var för honom.

Jag ser förhållanden där dessa små guldkorn inte uppskattas eller utnyttjas i ett förhållande. Det är sjukt tråkigt att se hur kanske enbart ena personen i förhållandet lägger ner tid på att göra förhållandet lyckat. Dessa förhållanden är dömda att ta slut. För förekommer inte dessa små fina gester under förhållandet så är det tyvärr lätt att relationen blir enkelriktad och lite tråkig. Så känner du själv att gnista håller på att försvinna – gör något spontant med honom/henne! Det ska kännas som att ni är lika nykära i början av förhållandet som när det har gått ett år eller två.

Jag så fullt medveten om jag själv är en tjej som vill ha förhållande än att vara singel. Visst, att vara singel är spännande det med. Du har ju inga begränsningar alls och du kan snacka/flörta med vem du vill. Men att vara i förhållande med någon som får dig att le lite generat varje gång du tänker på honom/henne – det är nog av de bästa känslorna som existerar i min värld. Jag vet att ”you can’t hurry love” – men just nu önskar jag att den rätta killen dyker upp inom en snar framtid. Jag vill bevisa att jag är den personen som sätter ett leende på dina läppar – varje dag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo | LCHF - Recept och mycket mer!