www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

vecka 16 2014

Vecka 16 2014 hade vi då påsklov. Till mesta delen har jag spenderat det med Albin. För det första har vi umgåtts lite med hans föräldrar men även hans släkt. Påskmat i mängder helt enkelt. Mycket mysigt faktiskt. De dagar då vädret vart med oss drog vi ner på stan och handlade lite. Vi har ätit på resturang och tagit med oss gotte till tomtebacken och kollat solnedgången. Kollat film och myste en hel del. 
Bjuder på några halvsuddiga iphonebilder. Men tror ni överlever ;) 

Jag har vart på stan med både Erica (ingen bild med henne dock) och Josefine, kört på manöverbanan med trafikskolan (jag var skit grym, skojar inte) och umgåtts pytte pytte lite med min familj. 

Väldigt kortfattat och dåligt, 

Utav alla personer blev det han

Ja jo, jag har tidigare enbart gillat Håkan Hellströms citat. Men aldrig hans musik. Well, gissa vem Albin fått mig smågilla?
HÅKAN FUCKING HELLSTRÖM, utav alla personer. 

Hejsan folket!

Hejsan hejsan! 
Idag ska jag packa som satan för imorgon ska jag in till stan och köra moped på moppeskolan, kanske kanske drar jag till Albin efter det. Sen på torsdag så åker jag till Polen med världens finaste konfa grupp! 
Konsentrationsläger, katolska kyrkor, shopping, se värdigheter, kyrktorn(över 500 trappsteg dit, ska banne mig upp) och bussresa genom landet. Gissa om jag är taggad!!! Kommer såklart ta med mig nikon D40. Så en massa Polenbilder blir det självklart. 

Det som tynger i hjärtat på mig är att vara ifrån Albin så länge. Är borta från torsdag till måndag kväll. Pust. 


Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0