www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Alltså kan ni förstå ?!
Ursäkta men kan ni förstå att det är nyår imon?! (?!!!!????!?!!).Ser fram emot 2016, to be honest, 2015har varit kasst! Jag kan se det bättre och de positiva med året, men när jag tänker på 2015 överlag ser jag bara de tråkiga incidenter som skett. Nåväl, mer uppdatering om nyår kommer förmodligen imon! Eftersom så mycket ska hända imorgon har jag spenderat kvällen att fixa inför morgondagen. Börjar nästan bli lite taggad *blink* 

Idag firade jag även lilljul tillsammans med ett par vänner som stått mig nära genom hela min uppväxt i princip. Det var mycket trevligt!! 

SlayingÄckligast på denna jord

Hej alla godbitar!! 
Idag är det onsdag och jag är fortfarande sjuk. Var och besökte en läkare för några dagar sedan, han kom fram till att jag har halsfluss och ville inte ge mig penicillin. 
Känner mig annars äckligast i hela världen. For real. När jag blir frisk ska jag städa hela mitt rum, byta lakan och damma. Jag ska även fräscha upp mig. Duscha i år och dar, ha ansiktsmask, hårinpackning och fila mina fötter, ALLT. Hatar att vara sjuk och inte orka bry eller ta hand om sig själv. 

Jag funderar på att börja med youtube (hur pinsamt ?!?). Men vet inte riktigt. 

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0