www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Gruppass på gymmet, en mycket god Idé


Hej gott folk!! Tisdag idag, vilket innebär plugg och gym. Testade gruppass på gymmet idagidag, centralt fokuserade vi på ben, armar och mage. Det gick faktiskt bättre än förväntat då jag föredrar att tillbringa träningstiderna på gymmet. Har så svårt att häda smärtan om jag inte använder mig av vikter samt maskiner. Alla undrar ingen vet hehe.

Imorgon är det onsdag och jag kommer faktiskt skynda mig hem för att jobba med allt från natur till språk. Usch. Some one give me a hand please ? 


Söndagsångest? Ja men självklart


Hej!! Sitter just nu med min debattartikel och funderar över den kommande veckan. Ser inte lovande ut kan jag tilläga.

"Varför drog jag en sådan spontan idé som ett krök hemma hos MIG" var min enda tanke under de första vakna timmarna som jag spenderade till att städa. Tro mig, det var roligare påverkad än paniken som uppstod när jag vaknade imorse och tänkte över gårdagens bradaver. 

Så fort jag började känna mig bättre så tog jag mig in till stan tillsammans med Laura och Matilda. Eftersom min dåliga ekonomi den här månaden blev de enbart en ny foundation och ett par nya svarta jeans (Since jag spräckte mina på två ställen igår under okända konsekvenser) 
Med sorg i mitt hjärta kan jag inte fortsätta blogga förren imon. En debattartikel med höga förväntningar om ett stort fett A måste göras, kan de bli värre tänker ju jag, jokes. 😉

Adios! 

Gårdagens trevligheter *host host* galenskaper


(Jag ursäktar den otroligt dåliga bilden. Finns inte så mycket och tilläga. Jag var inte i mitt fulla bruk när den togs.) 

Hej!! Haft en bra helg? Det hoppas jag!! 
Min helg har vart lite mixad faktiskt. Den började med ett hav av läxor från spanska till allt inom psykologi. Men de var inte inläggets centrala tema. 
Kan ju säga att lördagen var lite mer spännande. Hade chillkrök hemma hos mig med mycket härligt sällskap, de kom till och med ett par goa göteborgare (vem för tusan kör från Göteborg till en så liten stad inom Småland gränser som Växjö ?!?) Kan inte nämna allt vi gjorde då de inte riktigt håller sig inom ramen av lagstiftningarna, unga och dumma är väl de mest passande citatet för lördagskvällen. Hehe. 

En kväll fylld med galenskaper var välbehövligt för en tjej som numera ska vara grown up woman, med ansvar för sitt framtida sofistikerade liv. Pust. Gymnasiet hade en lite mer allvarlig nivå än förutsätt. 


Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0