www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Kass uppdatering.

 
 
När jag kommer ifrån byn jag bor i slutar jag blogga nästan helt.  Det är så jäkla synd, för det är kul att uppdatera bloggen och kolla hur statistiken höja sig. 

Men i alla fall har jag befunnit mig i Danmark hos min syster, och därefter släppte min pappa av oss i Kristianstad och där hämtade albins pappa oss och så körde vi till hans sommarstuga.

Nu är jag hemma och träffar vänner istället. Känner att jag inte vart hemma alls mycket och borde vara här lite mer. Dock vill pappa och mamma åka iväg igen på söndag och det är fredag idag. Vilket vi är oense om. Ha ha, blir ofta så när jag vill göra så mycket eget. 

Bara för att Albin gillar bilden.En vecka.

Denna veckan har vart bra, otroligt bra.
Jag har under denna underbara vecka hängt lite i Blekinge tillsammans med Albin + familj. Jätte dålig täckning, tyvärr. Vilket som är anledningen till att inga inlägg har dykt upp. Men vi  Var på stränderna runt omkring i Blekinge. Sjukt fint faktiskt. Vi drog en sväng till Öland tillsammans med dem också. Jag och Albin Tältade vid stranden. 
Första natten var det något sjukt fin solnedgång och jag ångrade över hela mitt hjärta att kameran inte var nedplockad i min resväska. Så idag blir det iphonebilder, tyvärr.
När solen gått ner satt vi utanför tältet på stolarna i sanden, lampor tända och kollade på himlen tills klockan 4 på natten. Mysigt med allt  pratande och höra vågorna. 

Jag själv Kom hem igår och då träffade jag Erica, körde moppen till ett annat samhälle där Oljelampan på moppen började lysa. Fick stanna men efter en stund kom några och hjälpte oss. Galet tacksam. 

Men i alla fall är jag hemma tills på torsdag och då mina vänner, åker jag till Danmark tillsammans med min familj + Albin. 
(Enda bilden jag har från Blekinge är bild Numbero 1) 

Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0