www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Update

Bjuder på en go bild på Goliath, lillkillen❤️

Hej alla godbitar!! 
I helgen var jag nere hos morsan i Malmö, oväntat haha. Denna gången fick dock Philip hänga med ner vilket har varit super mysigt! Kul att han fått en liten inblick i min familj, som är något extra ordinär, men vi hade ganska kul faktiskt, hela skaran! 
Nu är jag hemma, dock utan Philip, vilket känns sådär. Något annat som inte känns särskilt vidare är det faktum att det är skola imorgon. Pust. 

Mot malmö

Hej alla godbitar!! 
Nu sitter jag på tåget påväg till malmö igen, tänkte passa på att uppdatera. Inatt sov jag hos en kompis för att inte behöva stiga upp klockan 4 och ta tåget vid 5 från malmö. Usch, det hade jag aldrig klarat av. Haha. I alla fall, efter skolan träffade jag Philip, vi käkade lite snabbt på stan och stannade kvar tills mitt tåg gick. Mysigt! 

Ferre


Hallå alla godbitar!! 
Har er helg börjat bra? Det har min nämligen. Mötte upp ett par vänner på stan igår, vi chillade mest innan jag och Ella drog på krök. Det var kul, faktiskt. Dock fick vi imorse dra till stationen ganska hastigt pga lite problem hos dem vi sov hos. Men det löste sig (så jävla jag och Ella, ALLTID ''det löser sig'') Vi tog en bakispizza tilsammans med några och drog hem nu vid 4. Så nu ska jag börja fixa mig inför kvällens fest!! 
 
 
Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0